Imre Szuhanek a devenit „premiant fără premii”, pentru că a transformat Peştera Bolii într-o atracţie culturală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imre Szuhanek. FOTO: Cronicavj.ro
Imre Szuhanek. FOTO: Cronicavj.ro

Imre Szuhanek, custodele Peşterii Bolii, a primit diploma şi buchetul de flori prin care hunedorenii care participă la campania „Premianţii fără premii” doresc să îi recompenseze simbolic pe oamenii de valoare din judeţul Hunedoara.

Imre Szuhanek (72 de ani) este omul care a transformat Peştera Bolii în centru cultural. Hunedoreanul este de şapte ani custode al monumentului natural de la poalele Cetăţii Băniţa. Peştera Bolii a devenit în prezent un loc important pentru turiştii care ajung în Valea Jiului.

„Graţie efortului făcut de acest om, peştera a devenit nu numai punct de atracţie turistică, ci chiar un centru cultural, un loc în care se organizează multe evenimente remarcabile. Putem spune fără teama de a greşi că, de când Imi baci se ocupă de peşteră, Valea Jiului este mai bogată”, l-au prezentat iniţiatorii campaniei

„Premianţii fără premii”, care i-au dăruit sâmbătă diploma şi buchetul de flori.
Evenimentul a avut loc în centrul municipiului Deva. Imre Szuhanek se alătură grupului de premianţi ai hunedorenilor, din care mai fac parte alpinista Alexandra Marcu, pompierul Claudiu Pălimariu şi poliţistul Florin Bolosin.

Vă recomandăm şi:

Poliţistul care a înfiat doi copii şi vrea să adopte un prunc ce fusese aruncat în ghenă e premiantul hunedorenilor

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze 

VIDEO Traian Berbeceanu a fost reţinut. Ce mesaje îi transmit hunedorenii „justiţiarului” de la BCCO

Alexandra Marcu a fost premianta hunedorenilor. Gestul care a impresionat-o pe tânăra alpinistă

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri