Podul de la intrarea pe autostrada Deva – Sibiu a fost redeschis traficului rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restricţiile de circulaţie pe podul peste Mureş, la intrarea pe autostrada Deva – Sibiu, impuse pe durata lucrărilor de reabilitare, au fost eliminate în totalitate, a informat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a informat că de astăzi, începând cu ora 14:00, a fost ridicată restricţia rutieră de circulaţie pe o singură bandă, instituită pe DN 76, pe tronsonul de 600 de metri al podului peste Mureş, de la intrarea pe autostrada Deva – Sibiu.

„Restricţia a fost ridicată ca urmare a finalizării lucrărilor de asfaltare executate pe Podul de la Şoimuş”, a comunicat CNADNR.

Tronsonul rutier a intrat în reabilitare în luna martie a acestui an, iar în perioada lucrărilor, accesul maşinilor cu masa mai mare de 7,5 tone a fost interzis pe pod, iar traficul rutier s-a desfăşurat doar pe o singură bandă, alternativ. Pentru circa două săptămâni, accesul maşinilor pe pod a fost oprit.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Traficul rutier a fost paralizat în jurul nodului rutier de la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu

Un accident rutier petrecut în Mintia a dus la blocarea a trei şosele importante din judeţul Hunedoara: zona de ieşire de pe Autostrada Deva – Sibiu, DN 76 Deva – Brad, în Şoimuş, şi DN 7 Deva – Arad, la ieşirea din Deva.

Podul de la intrarea pe autostrada Deva – Sibiu va rămâne în şantier până în iulie

Podul din Şoimuş, care face legătura dintre Drumul Naţional 7 Arad – Deva şi Autostrada A1 Deva – Sibiu se află în reabilitare de la mijlocul lunii martie. Lucrările s-au desfăşurat într-un ritm lent, iar drumarii vor avea nevoie de încă două luni pentru a finaliza proiectul. Între timp, traficul maşinilor grele va rămâne restricţionat.

Traficul rutier va fi închis pe podul de la intrarea pe autostrada Deva - Sibiu. Decizia e luată din cauza întârzierilor

Traficul rutier va fi oprit pentru trei săptămâni, pe ambele sensuri de circulaţie ale podului rutier peste Mureş, de la intrarea pe autostrada Deva - Sibiu. Decizia aprobată de CNADNR a fost laută pentru a urgenta finalizarea lucrărilor de reparaţii la pod.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite