O tânără a fost jefuită de o femeie care s-a oferit să îi ghicească viitorul. Victima a rămas fără lanţul din aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

O aşa-zisă ghicitoare este căutată de Poliţie, după ce o tânără i-a căzut victimă pe o stradă din Deva şi a rămas fără bijuteriile din aur.

O tânără de 19 ani, din Deva, a reclamat Poliţiei că a fost acostată de o femei necunoscută, care sub pretextul ghicitului, a determinat-o să îşi desfacă de la gât lanţul cu medalion din aur, spunându-i că „fără aur nu merge vraja”.

Profitând de neatenţia acesteia, femeia a furat bijuteria victimei sale. Prejudiciul cauzat, în acest caz, este de 1.000 de lei, susţin poliţiştii.

„Pentru a nu deveni victime ale acestei infracţiuni, cetăţenii trebuie să nu apeleze la serviciile aşa-ziselor ghicitoare, să nu se lase acostaţi de astfel de persoane şi să nu încredinţeze ghicitoarelor banii sau bijuteriile, chiar dacă acestea pretind că le vor înapoia”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Controversele morţii tânărului Darius Şendroiu, ucis la vânătoare. Ce au stabilit procurorii la şapte luni de la tragedie

Au trecut şapte luni de la tragedia petrecută în Munţii Orăştiei, unde tânărul Darius Şendroiu, fiul unui important om de afaceri din judeţ, a fost împuşcat în timpul vânătorii de mistreţi la care participase. Ancheta cu privire la moartea tânărului de 26 de ani a evoluat, susţin procurorii.

Anchetă după moartea tânărului prăbuşit pe stânci, în Cetatea Devei. Ce primejdii ascunde cel mai vizitat monument

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost întocmit de poliţişti, după moartea accidentală a tânărului de 28 de ani, care duminică seara s-a prăbuşit de pe zidurile Cetăţii Devei. În ultimele luni, mai multe incidente, care ar fi putut avea urmări grave, s-au petrecut în zona monumentului istoric.

Marfarul morţii putea provoca un dezastru mult mai mare. Mecanic de locomotivă: „Trenul avea cel puţin 70 de kilometri pe oră la impact”

Anchetatorii tragediei feroviare petrecute sâmbătă s-au ferit să ofere concluzii asupra împrejurărilor în care trenul a deraiat şi a cauzat moartea celor doi mecanici. Deraierea marfarului cu 16 vagoane a dat naştere mai multor controverse. Barbu Bărbulescu, un mecanic CFR din Hunedoara, susţine că zona tragediei este cu adevărat riscantă, iar viteza de rulaj a garniturii putea depăşi 80 de kilometri pe oră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite