O asistentă din Spitalul Hunedoara şi 10 cadre medicale din Deva au coronavirus. Peste 3.000 de oameni în izolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ,
ARHIVĂ,

O asistentă din Spitalul Hunedoara şi 10 cadre medicale din Deva au coronavirus. Peste 3.000 de oameni se află în izolare, în judeţul Hunedoara.

O asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal Hunedoara şi 10 pacienţi ai unităţii medicale, aduşi la Secţia de Boli Infecţioase, se numără printre cele 100 de persoane din judeţul Hunedoara, diagnosticate cu coronavirus. Asistenta medicală a fost cel mai recent caz confirmat în Hunedoara. Pacienţii vor fi transferaţi la spitalele „Covid”.

Un medic de la Boli Infecţioase – Hunedoara a fost internat deja la clinica din Timişoara specializată în tratarea pacienţilor cu Covid 19.

De asemenea, doi medici de la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului judeţean din Deva, şi alte opt asistente şi infirmiere, au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore, cu Covid 19. Ei se alătură altor cadre medicale şi pacienţi din spitalul judeţean infectate cu coronavirus, în ultima săptămână.
Potrivit reprezentanţilor Prefecturii  Hunedoara, În judeţul Hunedoara sunt luate în evidenţă 173 persoane carantinate şi  3044 persoane aflate în izolare. „Potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, numărul de cazuri confirmate pozitiv, de la începutul monitorizării, în judeţul Hunedoara este 100”, a informat Prefectura Hunedoara.

Jandarmii hunedoreni au însoţit 18 convoaie organizate pentru tranzitarea prin judeţ spre zonele de carantinare / autoizolare şi au asigurat măsuri de pază şi protecţie la centrele de carantină. De asemenea, jandarmii au aplicat 27 de sancţiuni în valoare totală de 7900 lei şi au verificat 1184 persoane din 21 localităţi ale judeţului, pentru respectarea condiţiilor izolării.     

Poliţiştii din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni de verificare la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare. De asemenea, echipajele de poliţie au însoţit convoaiele organizate pentru tranzitarea judeţului spre zonele de carantinare / autoizolare.   Au fost sancţionate 108 persoane, iar valoarea totală a amenzilor aplicate este de 67.600 lei, a informat Prefectura Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite