O angajată a unei case de amanet a falsificat contracte și și-a însușit aproape un milion de lei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a unei case de amanet din Hunedoara a fost reținută pentru 24 de ore, după ce ar falsificat mai multe contracte.

Angajata și-a însușit bijuterii din firmă FOTO: Poliția Română
Angajata și-a însușit bijuterii din firmă FOTO: Poliția Română

O angajată a unei case de amanet din Deva a fost reținută pentru 24 de ore, în urma unor percheziții domiciliare din care a rezultat că a creat un projudiciu de aproximativ un milion de lei firmei pentru care lucrează, potrivit Radio Timișoara.

“Femeia, în calitate de angajat la un amanet, în cadrul unei societăţi comerciale din Deva, în perioada 2022 – 2024, în urma întocmirii contractelor, ar fi falsificat mai multe contracte de amanet, prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului, respectiv că debitorii contractelor ar fi amanetat diferite obiecte, deşi debitorii nu ar fi fost de faţă, nu ar fi amanetat bunurile din contracte şi nici nu ar fi primit sumele de bani înscrise în contractele de amanet, însuşindu-şi din casieria societăţii contravaloarea contractelor de amanet încheiate în fals”, precizează poliția.

Polițiștii mai spun că femeia şi-ar fi însuşit în mod repetat mai multe bijuterii din aur.

Totodată, aceasta ar fi refuzat restituirea unei bijuterii din aur la solicitarea deţinătorului legal al acesteia, care a fi împrumutat obiectul femeii. Operaţiunea poliţiştilor face parte din cadrul acţiunii Jupiter, desfăşurată la nivel național.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite