FOTO – VIDEO Accident soldat cu doi morţi şi patru răniţi pe DN7, provocat de şoferul unui autotren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impactul a fost devastator pentru pasagerii din autoturismul Ford. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Impactul a fost devastator pentru pasagerii din autoturismul Ford. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Doi oameni au murit şi alţi patru, printre care şi un copil de patru ani, au fost răniţi, după ce maşina cu care se deplasau a fost izbită frontal de un camion. Accidentul rutier s-a petrecut pe DN7 la ieşirea din judeţul Hunedoara spre Arad. Victimele sunt cetăţeni bulgari.

Şase oameni, printre care şi un copil, au fost victimele unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7 Deva – Arad, la ieşirea din judeţul Hunedoara. Două dintre victime au murit în urma accidentului, una pe loc, în urma impactului dintre autoturism şi autotren, iar cealaltă la spital.

Maşina cu care se deplasau cei şase, printre care se afla şi un copil de patru ani, a fost lovită de un autotren intrat pe contrasens. Accidentul rutier s-a petrecut pe DN7, între localităţile Zam şi Burjuc.

„Un şofer de 39 de ani, din Brăila, în timp ce circula din direcţia Zam spre Deva, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil umed a derapat şi a pierdut controlul direcţiei în curbă, pătrunzând pe contrasens şi tamponând fontal un autorurism înmatriculat Bulgaria (cu volan pe partea dreaptă), condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 31 de ani. În urma impactului a rezultat decesul a doi pasageri din autoturism şi rănirea conducătorului autoturismului şi a altor trei alţi pasageri din autoturism, printre care şi o minoră, toţi cetăţeni bulgari”, a informat comisarul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Accident cu doi morţi pe DN 7 Deva - Arad

Accident cu doi morţi: impact între un camion şi un autoturism pe DN7

Maşina s-a făcut praf

Pentru scoaterea victimelor din maşina Ford, devastată de impactul frontal cu camionul, a fost nevoie de intervenţia echipajelor Descarcerării. "Pompierii din Ilia au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o alta de prim ajutor. Detaşamentul Deva a deplasat la locul accidentului autospecială de descarcerare grea. Echipajele de intervenţie au constatat că în urmă impactului între un autovehicul cu 6 locuri şi un autotren au rezultat cinci victime, dintre care patru încarcerate, toate aflate în autoutilitară. O altă victimă decedase în impact.

Prima victimă preluată de pompierii salvatori a fost un copil în vârstă de 4 ani, care prezenţa traumatisme specifice unui accident rutier. Concomitent s-au desfăşurat operaţiunile de descarcerare a celorlalţi 4 răniţi prinşi în autovehicul, la care pompierii au ajuns doar după ce au tăiat părţile componente ale maşinii şi au decopertat-o”, a precizat căpitanul Anemona Doda, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Una dintre victime a murit pe loc, iar cea de-a doua la spital.

Traficul rutier a fost blocat total pe DN7  aproximativ o  oră şi 30 de minute.

În ultimele două săptămâni, alţi trei oameni şi-au pierdut viaţa în două accidente rutiere petrecute pe DN7, în judeţul Hunedoara, în condiţii asemănătoare. Un tânăr notar din Deva a murit după ce maşina pe care o conducea a lovit frontal un camion, iar doi militari din Arad au decedat după ce autoturismul în care se aflau a fost acroşat tot de un autotren.


Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Dublă tragedie pe şoseaua Deva - Arad. Şoferul care a provocat accidentul de pe DN7 a murit la spital         Accidentul rutier petrecut vineri seara, la intrarea în municipiul Deva dinspre Arad, s-a soldat cu doi morţi şi un rănit grav. Şoferul maşinii lovite de autotren a murit la spital, la scurt timp după ce pasagerul din dreapta sa a decedat. Ambii erau militari, potrivit unor surse, la o unitate din Arad.

VIDEO Notarul Mihai Hotoiu a murit la spital în urma accidentului de la Mintia         Mihai Hotoiu a murit în urma accidentului rutier în care a fost implicat în această după amiază, la intrarea în municipiul Deva, pe podul de pe DN 7 din zona Termocentralei Mintia. Tânărul lucra în cadrul unui notariat din Deva.

FOTO VIDEO Accident grav pe şoseaua Deva – Arad. Impact violent între maşina condusă de un tânăr şi un camion            Mihai Hotoiu, un tânăr de 30 de ani, din Deva, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean, după ce a fost victima unui accident rutier provocat la Mintia, po podul din zona termocentralei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite