A treia victimă a accidentului cu doi morţi de pe DN7 e în stare gravă. A fost trimisă cu un elicopter la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A treia victimă a accidentului a fost transportată la Timişoara. FOTo: IPJ Hunedoara.
A treia victimă a accidentului a fost transportată la Timişoara. FOTo: IPJ Hunedoara.

A treia victimă a accidentului rutier în care şi-au pierdut viaţa doi militari din Arad se află în stare gravă. Astăzi, tânărul rănit a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat de la Spitalul Judeţean din Deva la o clinică din Timişoara.

Situaţia tânărului care a scăpat cu viaţă, în urma unui accident rutier în care doi dintre colegii săi militari au murit, rămâne gravă. În cursul acestei zile, pacientul a fost transferat la o clinică din Timişoara. El fusese internat în Spitalul Judeţean Deva. A fost preluat de un elicopter SMURD, iar în Timişoara va fi supus altor intervenţii medicale.

Vineri seara, tânărul militar şi doi colegi ai săi, unul de 44 de ani şi celălalt de 31 de ani, au fost aduşi la spitalul din Deva, în stare gravă după ce maşina cu care se deplasau a intrat în coliziune cu un autotren. Accidentul rutier s-a produs la intrarea în municipiul Deva, pe DN 7, în zona nodului rutier al autostrăzii Deva – Sibiu.

Bărbatul aflat la volan a efectuat o manevră greşită, în dorinţa de a intra pe sensul opus de circulaţie pentru a ajunge apoi pe autostradă. Maşina a fost acroşată de un camion care circula în aceeaşi direcţie, pe banda a doua a sensului de mers. Şoferul şi pasagerul de 44 de ani au murit la spital.

Accident mortal la ieşirea din Deva spre autostradă

Accident mortal la ieşirea din Deva


Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Dublă tragedie pe şoseaua Deva - Arad. Şoferul care a provocat accidentul de pe DN7 a murit la spital         Accidentul rutier petrecut vineri seara, la intrarea în municipiul Deva dinspre Arad, s-a soldat cu doi morţi şi un rănit grav. Şoferul maşinii lovite de autotren a murit la spital, la scurt timp după ce pasagerul din dreapta sa a decedat. Ambii erau militari, potrivit unor surse, la o unitate din Arad.

VIDEO Notarul Mihai Hotoiu a murit la spital în urma accidentului de la Mintia         Mihai Hotoiu a murit în urma accidentului rutier în care a fost implicat în această după amiază, la intrarea în municipiul Deva, pe podul de pe DN 7 din zona Termocentralei Mintia. Tânărul lucra în cadrul unui notariat din Deva.

FOTO VIDEO Accident grav pe şoseaua Deva – Arad. Impact violent între maşina condusă de un tânăr şi un camion            Mihai Hotoiu, un tânăr de 30 de ani, din Deva, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean, după ce a fost victima unui accident rutier provocat la Mintia, po podul din zona termocentralei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite