FOTO Accident rutier grav pe bulevard. Şapte oameni au fost răniţi, în impactul frontal dintre două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme s-au ciocnit în Petroşani după ce un şofer a intrat pe contrasens, iar în urma impactului şapte persoane, printre care şi un copil, au fost rănite.

Un accident rutier grav, soldat cu şapte răniţi, s-a petrecut duminică pe un bulevard din Petroşani, după ce un şofer a intrat pe contrasens.

„Un conducător auto de 49 ani, din Petrila, a pătruns pe sens opus şi a acroşat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 27 de ani. În urma impactului ai rezultat şapte victime, trei din maşina hunedoreanului şi patru din cealaltă, înmatriculată în Argeş”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de Ambulanţă şi ale SMURD. „Un bărbat este în stare gravă, cu traumatism cranian, toracic şi fractură de femur. Un copil, în vârstă de cinci ani, are escoriaţii, fără leziuni grave. Restul pacienţilor sunt stabili”, a declarat dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

„Cel mai grav rănit, un bărbat, a fost încarcerat, fiind eliberat din autoturism după intervenţia echipei de descarcerare”, a comunicat Anemona Doda, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Imagine indisponibilă

Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident rutier grav pe şoseaua Deva - Oradea: bărbat salvat de echipele Descarcerării din maşina făcută praf

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri, pe şosea Deva - Oradea în localitatea Vălişoara. Un bărbat a fost rănit după ce maşina sa a ieşit în decor.

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva: peste 600 de muncitori au fost mobilizaţi pe Lotul IV, pentru a grăbi lucrările

Drumarii susţin că în ultimele zile au mobilizat peste 600 de oameni şi aproape 180 de utilaje pe şantierul Lotului IV al viitoarei Autostrăzi Lugoj - Deva, un tronson de circa 22 de kilometri, aflat în şantier de la începutul anului 2014.

VIDEO Maşină abandonată în albia unui râu de peste patru luni, după un accident rutier provocat de un şofer băut

Din luna octombrie a anului trecut, o maşină distrusă în urma unui accident rutier a fost abandonată în albia râului Strei. Localnicii se plâng că epava poluează apele de munte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite