Fostul viceprimar Robert Dan Nicolae a fost eliberat, după trei ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Dan.
Robert Dan.

Magistraţii au decis eliberarea condiţionată din închisoare a lui Robert Dan Nicolae, fost viceprimar al municipiului Hunedoara în perioada 2008 – 2012, condamnat în 2013 pentru infracţiuni de corupţie.

Tribunalul Cluj a decis eliberarea condiţionată a fostului viceprimar al Hunedoarei, Robert Dan, aflat din toamna anului 2013 în închisoare.

„Instanţa a respins contestaţia formulată de către Ministerul Public, Parchetul de pe lângă ÎCCJ, DNA - Serviciul Teritorial Cluj, privind pe condamnatul Dan Robert Nicolae.,deţinut în Penitenciarul Gherla, împotriva sentinţei penale nr.1774 din 25.11.2016 a Judecătoriei Gherla, care a admis propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla”, a informat Tribunalul Cluj.

Robert Dan Nicolae a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare în trei dosare penale şi a fost trimis în detenţie din toamna anului 2013. În cel mai recent dintre dosarele în care a fost condamnat, în 15 decembrie 2014, fostul viceprimar al Hunedoarei, a primit sentinţa definitivă, de trei ani de închisoare pentru infracţiuni de corupţie, cu un prejudiciu de 108.000 de lei produs Primăriei Hunedoara. Robert Dan mai este trimis în judecată într-un alt dosar instrumentat de DNA.


Vă recomandăm şi:

„Baronul robinetelor” din Valea Jiului: cum sunt umiliţi, pentru apă, angajaţii minelor debranşate de ApaServ

Trei mine din Valea Jiului au fost lăsate fără apă potabilă prin reţeaua administrată de ApaServ, din cauza datoriilor. Costel Avram, directorul societăţii înfiinţate de Consiliul Judeţean Hunedoara, a hotărât însă ca mina Lonea, să fie rebranşată pentru câteva ore, după ce angajaţii i s-au umilit pentru a primi apă. A fost a doua decizie de acest fel luată de şeful ApaServ, „înduioşat” de mesajul unui miner.

Cum au fost „spălate” monedele antice de aur furate din Sarmizegetusa Regia. S-a decis data sentinţei pentru traficanţi

Magistraţii au stabilit data pronunţării sentinţei definitive în dosarul fostului custode al sitului Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Florin Delinescu, acuzat, împreună cu alţi trei inculpaţi, de infracţiuni de spălare de bani, într-un dosar al comorilor dacice. Anchetatorii arată în rechizitoriu cum au procedat cei patru inculpaţi pentru a „spăla” provenienţa comorilor.

Al doilea caz Palesică: interlopii care au instaurat teroarea în spital, liberi după ce victimele s-au temut să depună plângeri

O doctoriţă şi două asistente au fost agresate în secţia de urgenţe a spitalului din Vulcan. Victimele au fost la un pas de a fi violate, dar s-au temut să depună plângeri, de teama interlopilor. Din nou, la fel ca în cazul bătăii administrate de „celebrul” Sorin Palesică unor tineri din Straja, cele care au avut de suferit au renunţat să apeleze la autorităţi în căutarea dreptăţii.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri