Femeie bătută şi jefuită în plină stradă. Un tânăr a atacat-o din spate şi a pus-o la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

O femeie a fost bătută şi tâlhărită în plină stradă, în Petroşani. A fost atacată de un tânăr, în timp ce se întorcea acasă, de la cumpărături.

O femeie în vârstă de 66 de ani a anunţat Poliţia după ce marţi seara a fost bătută şi jefuită pe o stradă din Petroşani.

În timp ce se îndrepta spre domiciliu, trăgând un cărucior cu cumpărături, pe o stradă din municipiul Petroşani, din spatele ei a apărut un bărbat care a împins-o, iar femeia a căzut, moment în care persoana respectivă i-a sustras poşeta ce se afla legată de mânerul căruciorului. În interiorul poşetei se aflau mai multe bunuri (o tabletă, trei telefoane mobile, un portmoneu cu 200 de coroane suedeze, documente personale etc.), a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor au identificat un minor în vârstă de 17 ani, faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru fapta reclamată. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea luării unor măsuri preventive”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Dascălul care îşi umileşte colegii pe blog: „Liceul - wc stalinist, profesorii excesiv de idioţi, adunătură de c...”

Patimile fetei de 11 ani, gravidă după ce a fost sclava sexuală a 5 bărbaţi. Agresorii, iertaţi pentru că „ea stătea deasupra“

Imagini înfiorătoare publicate de mama unei fetiţe de 5 luni, din spital: „Aşa ceva este de neconceput”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite