Cutremur de 3,2 grade în Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cutremur de 3.2 grade pe scara Richter a avut loc în Hunedoara, joi dimineaţă FOTO Adevărul
Un cutremur de 3.2 grade pe scara Richter a avut loc în Hunedoara, joi dimineaţă FOTO Adevărul

Un cutremur de 3,2 grade pe scara Richter a avut loc în Hunedoara, joi, la ora 06.10. Evenimentul vine după ce alte două cutremure de mică intensitate au avut loc miercuri spre joi noapte.

Cutremurul a avut loc joi dimineaţă la ora 06.10 în judeţul Hunedoara, în zona Haţeg. Potrivit Institutului de Fizică a Pământului, cutremurul a avut loc la o adâncime de un kilometru. 

Două noi cutremure, sub trei grade pe scara Richter, s-au produs miercuri noapte în zona judeţului Galaţi, în apropiere de localitatea Negrea.

Cu toate că nu este vorba de o intensitate care să fie considerată periculoasă, cutremurul din Hunedoara vine pe fondul mişcărilor seismice venite în serie în ultima perioadă în judeţul Galaţi.

În Galaţi au fost înregistrate în ultima lună peste 350 de cutremure. Cu toate că au existat oamenii care au dat vina pe explorarea gazelor de şist, specialiştii de la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului au precizat că seismele din Galaţi se produc din cauze naturale.

Vă recomandăm şi:

Misterul cutremurului care i-a speriat pe hunedoreni: ce ar fi putut cauza cel mai puternic seism din ultimele decenii

Un hunedorean susţine că a descoperit cauzele posibile care au dus la cutremurul de 4,7 grade, care a avut loc în urmă cu o lună în Ţara Haţegului şi a fost resimţit în Hunedoara şi în Deva.

Un cutremur de 4,7 grade a avut loc în apropiere de Hunedoara şi Deva

Mai multe replici ale unui cutremur cu magnitudine mică, înregistrat în urmă cu scurt timp în zona Devei şi a Hunedoarei, i-au speriat pe locuitorii celor două municipii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite