Crimă înfiorătoare comisă într-un sat din Hunedoara: un bărbat a fost ucis în bătaie, iar trupul i-a fost aruncat în râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ ADEVĂRUL.
Crima. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ ADEVĂRUL.

Un bărbat de 61 de ani a fost ucis în bătaie, iar trupul său a fost aruncat într-o râpă, cu gunoaie, de la marginea satului Romos. Cadavrul a fost descoperit la patru zile de la data crimei, iar autorii omorului au fost prinşi şi arestaţi preventiv.

Descoperire macabră în apropiere de Orăştie. Cadavrul unui bărbat, dat dispărut de familie din 22 februarie, a fost găsit vineri într-o râpă la marginea satului Romos. „Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Orăştie au intervenit, la solicitarea Poliţiei, pentru scoaterea persoanei decedate dintr-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că victima, din Romos, a fost ucisă. La scurt timp au fost identificaţi autorii infracţiunii. Potrivit procurorului Ionela Draia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, principalii suspecţi sunt doi localnici, unul de 24 de ani şi celălalt de 38 de ani, care în seara de 22 februarie, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, izbucnit între cei trei, în locuinţa victimei, l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi picioarele, iar în urma agresiunii, acesta a decedat. Pentru a ascunde urmele crimei, cei doi, Tiberiu Buga şi Flavius Muntean, au transportat cadavrul acestuia până la o râpă aflată la câteva sute de metri de locuinţă, unde sătenii aruncă gunoaiele. Au prăvălit trupul consăteanului, pentru a părea că acesta a murit accidental.

Cei doi au fost reţinuţi de procurori şi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă. „Instanţa admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi în consecinţă: dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Buga Tiberiu-Valentin fără antecedente penale, studii şcoala profesională, fără ocupaţie, şi Muntean Flavius Mircea, fără antecedente penale, studii 6 clase, fără ocupaţie, ambii pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Respinge cererile formulate de inculpaţi, prin apărători, de luare faţă de aceştia a măsurii preventive a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a informat Tribunalul Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Afacerile cu sex din perioada interbelică: orgiile cu muncitoare, „codoşlâcul“ din Petroşani şi celebra Mameluţa, femeia care şi-a transformat casa în bordel

Prostituţia era un fenomen greu de controlat în perioada interbelică şi în anii 1940, când activitatea caselor de toleranţă era interzisă sub sancţiuni aspre. O serie de documente păstrate la Arhivele Naţionale - Hunedoara şi numeroase relatări din presa vremii arată îngrijorarea autorităţilor faţă de numărul mare al tinerelor care îmbrăţişau depravarea din bordeluri.

Cumplita crimă comisă de o mamă: Arabela a ascuns sarcina 9 luni, şi-a lăsat pruncul născut de Anul Nou să moară îngheţat şi a plecat la serviciu

Arabela Şaran (30 de ani) a fost trimisă în faţa magistraţilor Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Anchetatorii au stabilit faptul că femeia, asistentă medicală, şi-a ascuns starea de graviditate de apropiaţii săi şi a ucis cu sânge rece copilul pe care îl născuse în noaptea Anului Nou.

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.

Trei copii au murit într-un incendiu, în locuinţa în care au fost lăsaţi singuri. Victimele au vârste de până în 10 ani

Tragedie în Uricani: trei copii cu vârste între un an şi zece ani au murit în urma unui incendiu care a cuprins,  luni dimineaţa, locuinţa în care se aflau. Minorii au fost lăsaţi nesupravegheaţi.

Blestemul femeii care şi-a pierdut trei copii într-un incendiu: alţi doi prunci i-au fost ucişi în urmă cu 12 ani

Un incendiu devastator a cuprins în această dimineaţă locuinţa unei femei din Uricani, iar trei dintre cei patru copii ai săi, cu vârste între un an şi 10 ani, au murit. În urmă cu 12 ani, alţi doi copii ai femeii au fost ucişi de fostul concubin al acesteia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite