Cei mai bogaţi romi din Hunedoara şi-au construit ilegal palatele cu turnuleţe. Au primit amenzi de câte 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali din Deva au amendat trei romi bogaţi, membrii ai familiei Anghel, care şi-au ridicat palate la marginea municipiului, fără a avea autorizaţii. Şi în Hunedoara au avut loc controale în cartierul palatelor, însă autorităţile nu au dat amenzi pentru construcţiile aflate în ilegalitate, ci doar somaţii.

Proprietarii palatelor cu turnuleţe ridicate la marginea municipiuli Deva, pe DN687 care leagă Deva de Hunedoara, au fost amendaţi pentru că şi-au ridicat ilegal construcţiile. Poliţiştii locali au făcut verificări în zona Sântuhalm, unde sunt construite palatele ţigăneşti şi au dat trei amenzi, în valoare de câte 10.000 de lei, proprietarilor construcţiilor.

Romii amendaţi fac parte din familia Anghel, care deţine cel puţin 10 astfel de imobile şi în municipiul Hunedoara. „Amenzile, date pentru lipsa autorizaţiei de construcţie, dar şi pentru alte nereguli descoperite în ce priveşte proiectele realizate, au fost contestate în instanţă”, a precizat Gabriela Voronca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Locale Deva.

În Hunedoara, angajaţii primăriei au făcut controale în cartierul palatelor cu turnuleţe de la marginea oraşului, unde în ultimii ani au fost ridicate zeci de vile. Au fost constatate nereguli, însă proprietarii „castelelor” nu au fost sancţionaţi cu amenzi.

Vă recomandăm şi:

FOTO Hunedoara s-a înconjurat de palate cu turnuleţe. Cartierele romilor bogaţi se extind şi spre municipiul Deva

FOTO VIDEO Peisajul postapocaliptic al Hunedoarei: ce a rămas din combinatul devastat pentru fier vechi

FOTO Extravaganţele romilor bogaţi: au pus Turnul Eiffel şi Statuia Libertăţii pe acoperişul palatelor cu turnuleţe

FOTO VIDEO Cum a ajuns Hunedoara oraşul palatelor romilor bogaţi, construite fără control

FOTO Tragedii în cartierul palatelor: doi dintre cei mai bogaţi romi au murit într-un accident rutier. Tinerii au fost înmormântaţi cu mult fast

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite