Cearta pentru un loc de parcare din Hunedoara încheiată înfiorător. Ce a pățit un localnic

0
Publicat:

O ceartă pentru un loc de parcare în Hunedoara se putea sfârși tragic pentru un localnic din Hunedoara. Vecinul său l-a atacat cu o bâtă de baseball și cu un nunchaku.

Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul. Foto: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.
Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul. Foto: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Magistrații de la Judecătoria Hunedoara au condamnat un bărbat de 64 de ani, din Hunedoara, pentru loviri și alte violențe. Acesta și-a atacat vecinul cu o bâtă de baseball, supărat că omul își lăsase mașina pe locul de parcare pe care acesta îl rezervase.

În urma loviturilor primite, victima, care suferă de mai multe afecțiuni medicale, a fost internată în spital timp de mai multe zile.

Agresorul său a primit, prin sentința pronunțată de Judecătoria Hunedoara, o amendă penală de 3.600 de lei, la care se adaugă obligația acestuia de a achita daune morale în valoare de 4.000 de lei către vecinul său.

Soluția instanței de fond nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

Potrivit anchetatorilor, incidentul în care au fost implicați cei doi vecini a pornit când fiul victimei și-ar fi lăsat mașina pe un loc de parcare care nu îi era rezervat.

Agresorul și fiul acestuia i-au cerut să își mute repede autoturismul sub amenințarea că „îl execută atât pe el, cât și mașina”.

Ceartă pentru locul de parcare

Au luat o bâtă de baseball și un nunchaku din portbagaj și s-au îndreptat amenințător către tânăr. Auzind cearta din fața blocului, tatăl tânărului a coborât afară, în încercarea de a aplana conflictul. Agresorul s-a năpustit asupra lui.

„Instanţa reţine că inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată în mod repetat în zona capului şi peste corp cu o bâtă de baseball împrejurare ce accentuează gravitatea faptei şi periculozitatea persoanei inculpatului care a conceput să-şi lovească victima în acest mod. Inculpatul a comis fapta asupra unei persoane cunoscute, vecinul său, deşi ştia că aceasta are afecţiuni medicale grave, fapt ce nu l-a împiedicat să-l agreseze. Totodată inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată de faţă cu copiii acesteia neavând vreo temere că va fi tras la răspundere penală. Avem totodată în vedere şi gravitatea leziunilor cauzate persoanei vătămate pentru vindecarea cărora i-a fost necesar un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Hunedoara.

Câțiva localnici au intervenit între cei doi și, cu riscul de a primi și ei lovituri, l-au scos pe bărbatul atacat cu bâta, din fața agresorului.

La scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția și echipajele de la Poliția Hunedoara, iar conflictul a fost stins. Victima a fost transportată la spitalul din Hunedoara.

Bărbatul acuzat de agresiune nu a recunoscut faptele, chiar și în fața probelor prezentate în instanță și a mărturiilor care l-au contrazis.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite