Adolescenta care s-a prăbușit de la etaj a murit la spital. Gestul fatal, pus pe seama depresiei

0
Publicat:

Medicii nu au mai putut salva viața unei adolescente de 17 ani, adusă cu multiple traumatisme la Spitalul Județean din Deva, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc.

Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. Foto: Arhivă. ADEVĂRUL
Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. Foto: Arhivă. ADEVĂRUL

O adolescentă în vârstă de 17 ani, care, duminică, a căzut de la etajul patru al unui bloc, a murit la spital, în urma traumatismelor severe pe care le-a suferit.

Tragedie în Deva

Duminică, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că o tânăra a căzut de la etajul patru al unui bloc situat pe bulevardul Decebal din municipiul Deva.

„La locul indicat, au fost mobilizate o autospecială și o ambulanță de terapie intensivă mobilă cu medic din cadrul Detașamentului Deva. La sosirea echipajelor de intervenție, victima, o tânără în vârstă de 17 ani, prezenta multiple traumatisme și avea semne vitale, fiind transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din Spitalul Județean din Deva pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate”, informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Tânăra a fost internată la Spitalul județean din Deva, apoi a fost transportată la Timișoara, însă nu a mai supraviețuit. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, însă din primele informații oferite de autorități, moartea tinerei nu a survenit în urma unui accident sau al vreunei fapte de natură penală.

Gest fatal pus pe seama depresiei

Unii apropiați ai adolescentei au susținut că gestul fatal ar fi fost unui voit, urmare a unor probleme personale și a depresiei.

Tragedia din Deva nu a fost singurul astfel de caz petrecut în ultimii ani în municipiu.

În Deva, în 2021, un alt elev de 18 ani a fost găsit decedat după ce s-ar fi aruncat de pe o clădire dezafectată din municipiu. Atunci, apropiații victimei susțineau că tânărul ar fi suferit din cauza depresiei.

De altfel, ar fi lăsat mesaje unor apropiați de-ai săi în care își descria starea. „Sunt blocat într-un coșmar…”, le-a scris acesta unor apropiați, înainte de a comite gestul fatal. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite