Cadavrul unei femei a fost găsit într-un pârâu din oraşul Petrila

0
0

Descoperire macabră în Petrila. Cadavrul unei femei de 74 de ani a fost scos din apele Pârâului Larg din Petrila. Cel mai probabil, hunedoreanca s-a sinucis.

Trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă de 74 de ani a fost descoperit în Pârâul Larg, din oraşul Petrila. Victima, o bătrână din Petroşani, s-a sinucis prin înec.

"În cauză nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni, iar trupul femeii a fost transportat la spitalul din municipiul Petroşani, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului", a precizat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Un tânăr s-a înecat în Strei. Cadavrul bărbatului din Hunedoara a fost descoperit după mai multe zile

Cristian Ciolan a murit înecat în apele râului Strei. Cadavrul tânărului din Hunedoara a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în zona satului Sântamaria de Piatră.

VIDEO Tragedie în Retezat: un lector universitar din Iaşi a murit pe Vârful Judele

Un lector universitar din Iaşi, care însoţea un grup de studenţi într-o expediţie pe munte, în Parcul Naţional Retezat, a murit astăzi pe Vârful Judele.

VIDEO Un muncitor a murit strivit de o movilă de zgură: tragedia a avut loc pe ruinele fostului combinat din Călan

Un muncitor a murit astăzi, strivit sub un mal de zgură, pe platforma industrială a oraşului Călan. Victima avea 51 de ani, era din Arad, şi lucra la o societate care se ocupa cu procesarea sterilului de fier depozitat în zona unde au funcţionat secţiile ale fostului Combinat „Victoria”.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite