Tragedie într-un liceu din Deva. Moartea subită a unei eleve premiante i-a cutremurat pe colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este doliu în Deva. Andra Hrubi, o elevă de la Colegiul Regina Maria din municipiu, s-a stins fulgerător. Potrivit apropiaților săi, tânăra a decedat în urma unui infarct.

Andra Hrubi. Foto: Colegiul Regina Maria din Deva
Andra Hrubi. Foto: Colegiul Regina Maria din Deva

Andra Hrubi, o elevă din clasa a XII-a de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria" Deva (Hunedoara), a murit fulgerător, în urma unui infarct, susțin apropiații săi.

Fetei i s-ar fi făcut rău și a fost transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată. Vestea decesului a fost anunțată de reprezentanții instituției de învățământ.

„Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească  Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Ai trăit de mică în lumea cărților, ai avut o înclinație pentru tot ceea ce e frumos, iar în acest moment suntem  convinși că acolo unde ești, îți trăiești propria poveste. Îți mulțumim pentru amintiri, clipele petrecute împreună și pentru prietenia ta sinceră. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra! Clasa a 12-a F/S”, au transmis foștii colegi ai elevei pe pagina de Facebook a Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria" din Deva.

Pasionată de citit

Foștii săi apropiați povestesc că tânăra era extrem de pasionată de citit. Avea peste 400 de cărți citite în ultimii trei ani ani, de pe site-ul Goodreads, iar pe canalul său de TikTok se declara „puțin obsedată de haine și cărți” și a publicat zeci de filmulețe în care prezenta cărțile pe care le citise.

„Moartea Andrei mi-a îndurerat profund sufletul și inima. Am iubit această fetiță de când am cunoscut-o. Avea visuri frumoase pe care, sunt convinsă, că inteligența, ambiția, și tenacitatea ei le împlinea. Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei. Lumea este astăzi mai săracă fără Andra Hrubi. Îmi vor lipsi conversațiile cu ea, îmi vor lipsi zâmbetul și sinceritatea ei, delicatețea și dârzenia ei. Era minunată, frumoasă, caldă și hotărâtă în tot ce făcea”, a transmis o fostă apropiată a elevei.  

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite