Vezi aici situaţia drumurilor din judeţul Galaţi/Şoselele sunt acoperite de suluri de zăpadă

0
0

Zăpada căzută în ultimile zile a creat mari prbleme pe şoselele din Galaţi. Două ambulanţe au fost nevoite să meargă pe rute ocolitoare pentru a ajunge la pacienţi azi noapte.

În monentul de faţă utilijale primăriei lucrează pentru deblocarea drumurilor. Cele mai grave probleme se înregistrează pe segmentul Scânteieşti – Frumuşiţa unde o maşină a rămas blocată în zăpadă. S-au format suluri din cauza viscolului şi se lucrează în acest moment pentru remedierea problemei.

La fel se întâmplă şi în zona Smârdan – Schela unde s-au format suluri de zăpadă. La Tudor Vladimirescu s-a format polei.

Ambulanţe blocate

Două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au rămas blocate pentru scurt timp în zăpadă în cursul nopţii trecute. Încidentele au avut loc undeva în zona localităţii Slobozia Conachi şi Smulţi.

“Ambulanţele au fost nevoite să meargă pe rute oclitoare pentru a ajunge la caz. Nu a fost nimic grav şi nici pacienţii nu au avut de suferit din cauza întârzierii”, spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite