Unde duce teribilismul. Un adolescent a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de 17 ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis după ce s-a plimbat cu o maşină, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu autovehiculul în gardul unei locuinţe.

Luni, 16 martie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Piscu, despre faptul că un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, a lovit şi avariat gardul locuinţei sale, tânărul părăsind locul incidentului.

”Poliţiştii au mers la faţa locului şi au găsit autoturismul în cauză abandonat, cu avarii la roata şi oglinda din partea stângă. La scurt timp, a fost identificat şi cel care ar fi produs incidentul, un minor, de 17 ani, din comuna Piscu, despre care poliţiştii au stabilit că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Adolescentul este cercetat acum pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi un bărbat, de 32 de ani, din comuna Băleni, depistat de poliţişti, tot pe 16 martie, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J. 251, în localitatea Slobozia – Conachi.

La controlul documentelor, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii l-au verificat în bazele de date şi au constatat că nu este deţinător al unui astfel de document.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite