Un șofer care a accidentat două adolescente a fugit de la locul faptei de teamă că va fi agresat de rudele victimelor

0
Publicat:

Un șofer, de 29 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și a accidentat două adolescente de 15 ani, care aflau care se aflau pe marginea părții carosabile. Ulterior, a fugit de la locul faptei, de teamă că va fi agresat de rudele victimelor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele șoferului vinovat FOTO: Arhivă, Adevărul
Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele șoferului vinovat FOTO: Arhivă, Adevărul

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați telefonici la 112, cu privire la faptul că pe strada principală, din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Polițiștii au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, din satul Toflea, în timp ce conducea un autoturism, având direcția către piața din localitate, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a intrat în impact cu un autoturism care se afla parcat pe partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma impactului, primul autovehicul a ricoșat și a accidentat ușor, cu partea dreaptă față doi pietoni, care se aflau în zona respectivă pe marginea părții carosabile. Este vorba de două adolescente, ambele din satul Toflea cu vârsta de 15 ani.

Autovehiculul scăpat de sub control a intrat, ulterior, în impact frontal cu un stâlp a unui imobil, unde a fost abandonat de persoana aflată la volan care a părăsit locul producerii accidentului. Cele două adolescente au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Nu au rămas internate”, a anunțat IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Au continuat verificările în cursul nopții, în vederea depistării conducătorului auto. 

A fugit de teamă să nu fie agresat de rudele victimelor

Miercuri, 13 septembrie 2023, în jurul orei 09:00, bărbatul de 29 de ani s-a prezentat singur la sediul Poliției Municipiului Tecuci, unde a dat detalii cu privire la împrejurările în care s-ar fi produs evenimentul rutier. El l-a spus polițiștilor că a părăsit locul accidentului de teamă a nu fi agresat fizic de rudele victimelor.

Bărbatul fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării măsurilor legale care se impun”, a mai anunțat Poliția Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite