Moment emoționant la școala unde învăța copilul de 9 ani care a murit duminică pe Faleza din Galați VIDEO

0
Publicat:

Copilul de 9 ani s-a rănit grav după ce a căzut de pe bicicletă, iar ghidonul i-ar fi intrat în gât. A apucat să mai facă câțiva pași către mama lui, iar apoi s-a prăbușit.

sursa video: Pro Lider FM

Copilul învăța la Școala Gimnazială nr.2 din Galați, iar luni, 11 septembrie, ar fi trebuit să înceapă cursurile. Conducerea unității de învățământ, părinții și colegii au ținut un moment de reculegere în memoria băiețelului de 9 ani.

Accidentul s-a produs pe Faleza Superioară a Dunării, pe trotuar, în dreptul Parcului Viva.

„La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galați, în zona parcului Viva, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia, un minor de 9 ani a decedat. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se”, a anunțat Poliția Galați.

Copilul de 9 ani și a pierdut viața, după ce a căzut de pe bicicletă FOTO: Arhivă
Copilul de 9 ani și a pierdut viața, după ce a căzut de pe bicicletă FOTO: Arhivă

La scurt timp după producerea acestui accident, copilul de 9 ani și-a pierdut cunoștința și a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la fața locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde, din păcate, băiețelul a decedat.

„La momentul producerii accidentului minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Copilul a apucat să mai facă câțiva pași către mama lui și apoi s-a prăbușit, potrivit Pro Lider FM . Ar fi apucat să spună că îl doare tare gâtul și nu poate respire, potrivit martorilor oculari.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite