Tot mai multe mămici nasc prin cezariană de frică. Există metode prin care femeile însărcinate pot scăpa de teama naşterii naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai multe femei nasc prin cezariană. foto: Florina Păduraru
Tot mai multe femei nasc prin cezariană. foto: Florina Păduraru

Creează-ţi propriul film “Despre Naştere”. Aşa se numeşte atelierul educaţional care va avea loc sambătă, 12 decembrie, un atelier dedicat femeilor însărcinate. Cu această ocazie, profesorul de Lamaze şi instructorul de yoga, Florina Păduraru, va oferi viitoarelor mămici răspunsuri la cele mai importante întrebări.

Cum şi unde vrei să naşti? După ce criteria ţi-ai ales doctorul şi maternitatea? Îţi este frică de durerile naşterii? De necunoscut? Vrei să afli metode de relaxare şi confort pentru a diminua această frică şi a instala calmul şi pacea interioară în timpul travaliului? Vrei să faci tot ce este mai sănătos pentru bebeluş şi pentru tine?

Educaţia Lamaze îţi oferă şansa să te clarifici din surse sigure bazate pe studii şi cercetări avizate. Specialiştii te informează şi te susţin în alegerile pe care le iei. Mămicile care vor participa la aceste seminar vor pleca mai informate, mai puternice şi mai încrezătoare.

Acest atelier educaţional cuprinde informaţii practice expuse interactiv despre sarcină, naştere şi îngrijirea bebeluşului. Cunoaşteţi opţiunile şi alege informat. 

NOTĂ INFORMATIVĂ: 
De regula, un curs Lamaze durează 12 ore şi este împărţit în 6 şedinţe. Pentru ca acest atelier este de 6 ore, automat şi informaţia va fi mai comprimată. Lamaze sfătuieşte să începi cursul de educaţie prenatală în jurul 28-32 de săptămâni. Dar dacă ai trecut de 32 de săptămâni şi totuşi îţi doreşti informaţia şi practica Lamaze, ai şansa să participi la acest atelier Lamaze “Crează-ţi propriul film Despre Naştere.” 

Viitoarele mămici care se înscriu la atelier până pe 8 decembrie vor plăti 180 de lei. Preţul cursului va creşte apoi la 250 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite