Tată și fiică morți în accidentul teribil din Galați, dintre un microbuz și un autoturism VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat de 45 de ani și fiica lui de 16 ani au murit în teribilul accident rutier produs luni dimineață, 13 noiembrie 2023, pe o șosea din județul Galați. În urma impactului a mai murit un bărbat de 56 de ani, iar alte opt persoane au ajuns la spital.

Accident grav în județul Galați FOTO: ISU
Accident grav în județul Galați FOTO: ISU

Accidentul s-a produs la ora 7.05, pe DN 25, la intrare în localitatea Independența, județul Galați. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că „un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre localitatea de domiciliu către municipiul Tecuci, la km 53 + 500 de metri, într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, prevăzut cu 8+1 locuri, care era condus de un bărbat, de 30 de ani”.

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție, iar la fața locului a fost solicitat elicopterul S.M.U.R.D.. În cele două vehicule implicate se aflau mai multe persoane, patru în primul autoturism și șapte în cel de-al doilea. Decesul celor trei persoane a fost declarat la fața locului de echipajele medicale.

„În urma evenimentului rutier au decedat 3 persoane, este vorba despre un bărbat, cu vârsta de 45 de ani, și fiica acestuia, de 16 ani, ambii domiciliați în comuna Șendreni, județul Galați, pasageri în primul autoturism și un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din comuna Pechea, județul Galați, pasager în cel de-al doilea autovehicul”, a anunțat IPJ Galați.

Alte opt persoane au fost rănite în urma impactului violent.

„Au fost rănite opt persoane, după cum urmează: din primul autoturism conducătorul auto, de 56 de ani, și fiul acestuia, de 19 ani, iar din cel de-al doilea autoturism, conducătorul auto, de 30 de ani, doi bărbați, cu vârstele de 41, respectiv 55 ani, 2 femei, cu vârstele de 26, respectiv 35 de ani și o adolescentă, de 17 ani. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”, a mai transmis IPJ Galați.

Cei doi șoferi dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatele au fost negative, au stabilit polițiștii.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ două ore și jumătate pe una dintre cele mai aglomerate șosele din județul Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite