Spitalul de Urgenţă Galaţi, dotat cu trei aparate de anestezie performante pentru blocul operator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparat de anestezie , sursa: CJG
Aparat de anestezie , sursa: CJG

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi, cea mai mare unitate medicală din regiunea Sud-Est, a fost dotat cu trei aparate de anestezie de înaltă performanţă. Echipamentele au sisteme de monitorizare a funcţiilor vitale în timpul intervenţiilor chirurgicale.

Cele trei aparate pentru anestezie au fost deja instalate în Blocul Operator. Investiţia se ridică la aproximativ 1,5 milioane de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.

Depunem toate eforturile pentru a aduce în spitalele gălăţene echipamente moderne, astfel încât pacienţii să beneficieze de noi tratamente. În ultimii ani, spitalele gălăţene au fost dotate cu sute de aparate medicale performante, pentru zeci de specialităţi medicale. Astfel, la Galaţi, bolnavii de cancer pot face radioterapie cu accelerator liniar de particule, pacienţilor cu anumite afecţiuni cardiace li se pot monta stenturi sau stimulatoare cardiace, iar anumite intervenţii chirurgicale se pot realiza acum cu riscuri mult mai mici şi complicaţii reduse pentru pacienţi”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Până la sfârşitul acestui an, la Spitalul Judeţean Galaţi vor mai ajunge şi alte echipamente medicale, printre care un aparat de radiologie performant şi mese moderne de operaţie.

Vă recomandăm şi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite