Şofer de microbuz şcolar, acuzat că pipăie fete de 12 ani şi le vorbeşte indecent. Anchetă penală în curs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala Gimnazială Vârlezi, Facebook
Şcoala Gimnazială Vârlezi, Facebook

Poliţia din Galaţi a deschis un dosar penal şi face cercetări în cazul unui şofer de microbuz şcolar din judeţul Galaţi, acuzat că agresează sexual fete de 12 ani.

Vineri, 8 aprilie, în jurul orei 12.00, poliţiştii Postului de Poliţie Vârlezi au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în urmă cu câteva zile, fiica sa, de 12 ani, elevă la Şcoala Gimnazială Vârlezi, ar fi fost agresată sexual de şoferul microbuzului şcolar, un bărbat, de 56 de ani, care ar fi atins-o în zonele intime, în timp ce se afla în curtea şcolii. Şoferul este angajatul şcolii.

„I-a pus mâna pe fund şi pe picior fetiţei mele, dar şi altor fete, din ce am înţeles. Nu se poate aşa ceva. Ar putea să le fie bunic. Fetelor le-a fost teamă să spună, dar fetiţa mea mi-a zis până la urmă ce i s-a întâmplat. Fac plângere la Poliţie, spune mama uneia dintre fetiţele abuzate.

„Fetiţei mele i-a propus să o ducă la Crăieşti, deşi şcoala e la Vârlezi. Ce treabă are el cu fata mea? De ce să o ducă la Crăieşti? Nu îi este ruşine?”, spune tatăl unei fetiţe. 

„În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală”, a anunţat IPJ Galaţi.

O anchetă a fost deschisă şi la nivelulul conducerii unităţii şcolare. De altfet, primarul localităţii a stat de vorbă cu părinţii şi spune că totul se confirmă. 

„Sunt foarte mulţi părinţi care s-au plâns de acest şofer. Cum să tolerăm aşa ceva, cum să mângâie şi să pipăie fetiţe de 12 ani? Din păcate, mulţi se tem de el. Nu trebuie tolerat aşa ceva”, spune primarul Ştefan Patriche.

În apărarea sa, şoferul de pe microbuz susţine că totul face parte dintr-un plan de răzbunare al primarului deoarece nu ar fi vrut să îl voteze la alegeri. 

„Le-au manipulat pe fetiţe. Vrea să se răzbune, este politic totul. Vrea să scape de mine, se chinuie de doi ani de zile”, spune Ionel Stamate, şoferul microbuzului.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Românul care a semănat teroare în Italia. Oamenii au vrut să îl linşeze pentru că a intrat cu maşina în trecători

Interlopii care au semănat teroare în Brăila. S-au bătut în plină stradă cu scaune, pietre şi cuţite

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite