Un bărbat a băgat spaima în satul unde locuieşte. Terorizează locuitorii şi profanează morminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii gălăţeni au reţinut un bărbat de 39 de ani care se manifestă extrem de violent. Individul a ameninţat cu securea mai mulţi consăteni, a distrus o staţie de autobuz şi o troiţă, dar şi două cruci din cimitir.

Pe 6 aprilie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au reţinut un bărbat, de 39 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi profanare de morminte.

„Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 02/03.04. 2022, bărbatul, înarmat cu o secure, ar fi ieşit pe drumul public, din localitatea Mihail Kogălniceanu, unde ar fi adresat injurii şi ameninţări cu moartea, unui consătean şi familiei acestuia”, spun reprezentanţii IPJ Galaţi.

În continuare, bărbatul s-a deplasat la intersecţia D.J. 255 cu strada Apărătorii Patriei, unde, folosindu-se de secure, a distrus panourile din care era construită staţia de autobuz, precum şi o troiţă.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că, în data de 25.01.2022, persoana în cauză, în timp ce se afla în incinta unui magazin, din satul Mihail Kogălniceanu, a ameninţat cu securea alţi doi consăteni, deplasându-se apoi în cimitirul localităţii, unde a distrus două cruci din lemn.

În cursul zilei de miercuri, 6 aprilie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Românul care a semănat teroare în Italia. Oamenii au vrut să îl linşeze pentru că a intrat cu maşina în trecători

Interlopii care au semănat teroare în Brăila. S-au bătut în plină stradă cu scaune, pietre şi cuţite

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite