Românul care a semănat teroare în Italia. Oamenii au vrut să îl linşeze pentru că a intrat cu maşina în trecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina românului este atacată de trecătorii furioşi FOTO stiridiaspora.ro
Maşina românului este atacată de trecătorii furioşi FOTO stiridiaspora.ro

Constantin I., un şofer român în vârstă de 50 de ani, a fost la un pas să provoace un carnagiu sâmbătă seara, 11 decembrie, în oraşul Palestrina, provincia Roma, regiunea Lazio, Italia. Bărbatul era beat şi a intrat cu un Audi A4 în trecători. Italienii au aruncat cu scaune în geamurile maşinii şi au vrut să-l scoată cu forţa din maşină.

Un bărbat de 50 de ani din România, Constantin I., a provocat un scandal naţional în Italia, sâmbătă seara, când s-a urcat băut la volanul unui Audi A4, iar la un moment dat a accelerat brusc de-a lungul centrului Carchitti, între Rocca Priora şi Palestrina, provincia Roma, regiunea Lazio.

Românul a urcat cu maşina pe trotuar şi a fost la un pas să ucidă trecătorii care au alergat disperaţi din calea autovehiculului scăpat de sub control. Când maşina s-a oprit, trecătorii furioşi au năvălit asupra acesteia. 

Au încercat să deschidă portierele maşinii pentru a-i da o lecţie şoferului, în timp ce alţii au luat scaunele de la barurile din zonă şi le-au aruncat în geamurile maşinii.

Speriat că va fi linşat, românul a încercat să scape cu fuga, demarând în trombă. În cursa lui nebună, Constantin I.  a acroşat mai multe maşini parcate şi zidurile imobilelor pe lângă care trecea. Scena a amintit de atacul terorist de la Nisa. Din fericire, nu au existat victime în urma acţiunilor şoferului român.

Apărarea şoferului

Printre oamenii care erau să fie loviţi de maşina românului s-a numărat şi un carabinier aflat în timpul liber. Maşina lui Constantin I. a fost iniţial blocată, iar acesta a fost apoi salvat de furia oamenilor de către carabinier, care a fost rănit în cursul acţiunii, fiind transportat ulterior la spitalul din Palestrina.

Poliţiştii din Palestrina, alături de colegii lor de la staţia Gallicano din Lazio, s-au deplasat rapid la faţa locului, reuşind într-un final să oprească Audi-ul şi să-l convingă pe român să deschidă uşa. Constantin I. a fost iniţial reţinut pentru ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului, fiind plasat de judecători în arest la domiciliu.

Zona a fost împânzită de carabinieri FOTO stiridiaspora.ro

sofer roman baut Italia FOTO stiridiaspora.ro 2

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a încercat doar să scape de furia mulţimii care îi atacase maşina. Investigaţia Poliţiei este în curs de desfăşurare. Oamenii legii vor audia martorii care au asistat la incident şi vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Român, la un pas să fie linşat după ce a spulberat cu TIR-ul un motociclist în parcarea unei benzinării din Italia

Imagini cu o mulţime de israelieni ce bat un şofer arab au fost transmise în direct la televiziunea publică VIDEO

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri