Primarul Galaţiului, apel către locuitori să participe la recensământ: dezvoltarea oraşului trebuie să continue!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: ARHIVA
sursa: ARHIVA

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, cere locuitorilor să participe la recensământ, deoarece fondurile guvernamentale şi europene se alocă în funcţie de mărimea populaţiei.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, le transmite locuitorilor oraşului că este foarte important să participe la recensământ

„Este important să participaţi la recensământ, să-i primiţi pe recenzori sau să veniţi la cele 6 centre de recenzare din oraş. Şi asta pentru că în alocările de fonduri se va ţine cont de rezultatele recensământului. Recensământul populaţiei şi locuinţelor se face peste tot în lume. Acum este vorba despre o acţiune la nivel naţional care se face o dată la 10 ani tocmai pentru a cunoaşte cât mai bine nevoile oamenilor”, susţine edilul Galaţiului. 

Primarul a adăugat că această statistică este foarte importantă deoarece „dezvoltarea oraşului trebuie să continue”.

„Galaţiul s-a schimbat mult în aceşti ani şi trebuie să continuăm acest parcurs. Am făcut investiţii importante pentru modernizarea şi dezvoltarea Galaţiului care trebuie să continue. Fac aşadar un apel la responsabilitate şi vă îndemn să sprijiniţi acest demers, mai ales că perioada de recenzare se prelungeşte până pe 31 iulie 2022”, susţine primarul Pucheanu. 

Potrivit statisticilor, aproximativ 80 la sută dintre gălăţeni s-au recenzat. 

Participarea la recenzare este obligatorie. Persoanele care refuză recenzarea riscă sancţiuni cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei, conform reglementărilor legale în vigoare.

Vă recomandăm şi:

Proiect spectaculos la Galaţi. Clădirea Grădinii Botanice va avea o terasă verde de unde vor fi văzute trei regiuni istorice 

Aeroport regional în zona Galaţi-Brăila. Proiectul major pentru care cele două judeţe „rivale“ îşi dau mâna 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite