Polițist local din Galați lovit de un bărbat beat, chiar în curtea Secției de Poliție

0
Publicat:

Un polițist local din Galați a fost agresat în timpul serviciului de un bărbat recalcitrant, aflat în stare de ebrietate. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și se află în custodia Poliției Galați.

Un polițist a fost agresat de un bărbat beat FOTO: C. Mazilu
Un polițist a fost agresat de un bărbat beat FOTO: C. Mazilu

Polițist local, lovit intenționat cu mașina FOTO: C. Mazilu

Este vorba de un gălățean de 49 de ani, care a mai avut probleme în trecut cu Poliția Locală. El și-a cumpărat băuturi alcoolice de la un magazin și a deschis sticla în stradă, moment în care a fost observat de un echipaj al Poliției Locale. Agenții i-au cerut să se legitimeze, însă acesta nu a colaborat cu ei. Ulterior, a fost transportat la Secția de Poliție. Încercând să scape, bărbatul a lovit unul dintre polițiștii locali.

Agresorul a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

„În curtea Secției 2 Poliție (națională) Galați a avut loc un incident, în cadrul căruia, un bărbat, încătușat de lucrătorii Secției 2 Poliție Locală, în timp ce era extras din mașină, autospeciala cu care fusese adus la Secția 2 Poliție, încercând să scape, a lovit unul dintre lucrătorii Secției 2 Poliție Locală Galați. Bărbatul este reținut la acest moment și se analizează oportunitatea dispunerii unei alte măsuri preventive”, a transmis procurorul Cătălin Constantinescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

Polițist local, lovit intenționat cu mașina

Săptămâna trecută, tot în Galați, un polițist local a fost rănit, lovit intenționat cu mașina de un șofer care a refuzat să se supună legitimării. Ulterior, acesta a fugit de la locul accidentului. Polițistul este internat în spital, cu multiple leziuni.

Incidentul a avut loc miercuri, 28 februarie 2024, în Piața Centrală din Galați, unde polițistul local se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu. La un moment dat, șoferul unei mașini l-a lovit intenționat, apoi a fugit de la locul accidentului. La scurt timp, acesta a fost identificat. În prezent este cercetat pentru mai multe infracțiuni, susține prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

„În zona Pieței Centrale din Galați, un lucrător al Poliției Locale, aflat în cursul exercitării atribuțiilor de serviciu, a fost lovit de un autovehicul care părăsea locul de staționare. La acest moment, conducătorul mașinii a fost identificat, se efectuează cercetări cu privire la comiterea mai multor infracțiuni: vătămare corporală din culpă, infracțiunea de părăsire a locului accidentului și analizăm oportunitatea efectuării de cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj”, a declarat Cătălin Constantinescu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Polițistul local a ajuns la spital cu multiple leziuni și va rămâne internat mai multe zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite