Petrecăreți cu manele și urlete, lângă secția de Poliție. Unul dintre ei s-a urcat pe o mașină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci bărbați au făcut scandal într-o stație Peco, dintr-o localitate din județul Galați. Au ascultat manele, unul dintre s-a urcat pe o mașină, iar altul a stropit autoturismele cu șampanie. Petrecerea s-a desfășurat la o aruncătură de bâț de sediul Poliției.

Petrecere cu manele lângă secția de poliție FOTO: Tecuceni.com
Petrecere cu manele lângă secția de poliție FOTO: Tecuceni.com

Oamenii s-au legii s-au autosesizat după ce imaginile cu petrecăreții au fost publicate în mediul online.

„În urma unui articol și a unor imagini apărute într-o publicație online, în care se observă câteva persoane care s-ar manifesta zgomotos în perimetrul unei stații peco din localitatea Barcea, județul Galați, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea identificării celor din imagini, a stabilirii situației de fapt și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția Galați.

Luni, 26 februarie 2024, polițiștii au identificat toate persoanele care au participat la petrecerea cu manele. Este vorba de cinci bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 23 de ani, patru dintre aceștia fiind din comuna Ivești, județul Galați, iar unul - din comuna Saligny, județul Constanța.

„De asemenea, s-a stabilit că, în cursul nopții de 25 februarie 2024, în jurul orei 22:30, cei cinci s-au manifestat în maniera descrisă, motiv pentru care față de fiecare dintre aceștia a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 200 lei, în baza prevederilor Legii 61/1991, republicată, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a precizat IPJ Galați.

Furturi din mașini, pe bandă rulantă, într-un oraș din România

Tot în județul Galați, la Tecuci, mai multe furturi din mașini au fost reclamate zilele trecute. Ultima spargere din municipiu a fost filmată de camerele de supraveghere, iar polițiștii s-au autosesizat. Un suspect a fost reținut.  

În imaginile apărute online se observă două persoane care pătrund în interiorul unui autovehicul parcat pe o stradă din municipiul Tecuci, care nu are portierele asigurate. Ulterior, cei doi încearcă portierele de la alte autoturisme parcate pe aceeași stradă. 

Polițiștii din cadrul Poliției Tecuci s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări în acest sens, stabilind că imaginile video au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe strada Aleea Căpitan Gheorghe Decuseară.

„În ultimele două săptămâni, au fost înregistrate șase dosare penale pentru infracțiunea de furt calificat, în urma plângerilor depuse de către cetățeni, care au constatat că din interiorul autovehiculelor pe care le dețin și care se aflau parcate în zona industrială a orașului Tecuci, le-ar fi fost sustrase mai multe bunuri de către persoane necunoscute, în cursul nopții”, a transmis Poliția Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite