O tânără beată şi drogată a pus pe drumuri zeci de poliţişti şi jandarmi, minţind că a fost răpită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 23 de ani şi-a sunat familia, susţinând că este răpită. Rudele au sunat la 112, iar poliţiştii şi jandarmii au demarat o amplă acţiune de căutare. În final, s-a descoperit  că tânăra a dorit doar să facă o glumă de ziua ei.

Miercuri, 8 iulie, Secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată telefonic prin 112, de către o tânără în vârstă de 23 de ani, domiciliată în comuna Vînători, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că sora ei, în vârstă de 19 ani, este ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale pe raza municipiului Galaţi, într-o locaţie de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod.

Având în vedere aspectele sesizate, s-a format echipa operativă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, fiind efectuate verificări în mai multe locaţii care corespundeau descrierii şi spaţii de cazare, fără însă a fi identificate persoane sau informaţii relevante cu privire la această sesizare. De asemenea, au fost informate şi celelalte structuri din cadrul IPJ Galaţi cu privire la eveniment.

”În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de către mama acesteia (nr. de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar tânăra de 19 ani, în urma unui apel video, a declarat faptul că se află în Italia şi nu este adevărat că este victima vreunei infracţiuni şi a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene”, a declarat agentul şef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Faţă de tânăra de 19 ani s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru  alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat,  prev. de art. 2 pct.11 din Legea 61/1991.

Pe aceeaşi temă:

Răpire într-o comunitate de romi. O fetiţă de 9 ani a fost luată de pe stradă pentru a fi forţată să se mărite

Scenariu de film. Un chinez răpit în urmă cu 32 de ani a fost găsit. Cum au reuşit autorităţile să ajungă la el VIDEO

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite