O săptămână de sport în aer liber la Galați. Copiii și părinții, principalii actori

0
0

Zeci de copii și părinți au participat la Galați, timp de o săptămână, la o sumedenie de activități ce implică sportul, pornind de la dansuri în aer liber și până la exerciții de aerobic susținute de o trupă cunoscută de dans.

Copiii au făcut exerciții în aer liber FOTO Gianina Felea
Copiii au făcut exerciții în aer liber FOTO Gianina Felea

În perioada 23-30 septembrie 2022, Palatului Copiilor Galati a fost gazda unei acțiuni inedite. Este vorba despre Săptămâna Europeană a Sportului, un proiect inițiat și cofinanțat de către Comisia Europeană, prin Programul Erasmus+, partener în România fiind Ministerul Tineretului și Sportului.  

„A fost o săptămână plină de activități, în care, împreună, copii, părinti, profesori, au conștientizat că sportul în aer liber, și nu numai, e benefic sănătății, crează o stare de bine, previne numeroase boli, revigorează starea de spirit și reduce stresul. A fost o săptămână frumoasă, plină de voie bună și mișcare, ce va deveni tradiție la noi”, ne-a declarat Gianina Felea, profesoară de gimnastică la Palatul Copiilor din Galați.

Fetele din trupa Princess au încântat asistența cu exercițiile de aerobic FOTO Gianina Felea
Fetele din trupa Princess au încântat asistența cu exercițiile de aerobic FOTO Gianina Felea

Timp de o săptămână au avut loc numeroase întreceri în aer liber, iar copiii au promovat ecologia. Nici părinții nu au stat degeaba. O echipă de mămici a dansat în aer liber, iar trupa Princess, care activează în cadrul Palatului Copiilor, și-a desfășurat antrenamentul în Grădina Publică din Galați, angrenând și vizitatorii în exercițiile de aerobic.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite