O ambulanță care transporta un pacient la spital a accidentat mortal un pieton, în județul Galați

0
Publicat:

O ambulanţă care transporta un pacient la spital a accidentat mortal un bărbat de 76 de ani din judeţul Galaţi. Victima a traversat neregulamentar strada, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

O ambulanță a accidentat mortal un bărbat în județul Galați FOTO: Arhivă, Adevărul
O ambulanță a accidentat mortal un bărbat în județul Galați FOTO: Arhivă, Adevărul

Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin 112 cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Matca, din judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un pieton a fost rănit şi se află în stare de inconştienţă pe partea carosabilă.

Poliţiştii rutieri au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 63 de ani, din comuna Negrileşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea o autospecială de serviciu, o ambulanţă aflată în misiune, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, pe strada Tecuciului, din localitatea Matca, a surprins şi accidentat mortal un bărbat, cu vârsta de 76 de ani, din comună.

„Pietonul se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, iar la momentul producerii accidentului, echipajul medical din ambulanţă transporta un pacient către Spitalul Municipal Tecuci”, a anunțat Poliția Galați.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fată de opt ani, lovită de o mașină 

O fetță de 8 ani a fost rănită miercuri, 8 martie, în urma unui accident rutier produs la Corod, în județul Galați. 

Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au stabilit că o femeie cu vârsta de 36 de ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 251A, din localitatea Corod, a surprins și accidentat o minoră cu vârsta de 8 ani, din comuna Corod, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar.

Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj medical de la ambulanță și a fost ulterior preluată de elicopterul SMURD Galați pentru a fi transportată în regim de urgență la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați.

„La testarea alcoolscop a conducătoarei auto, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Galați.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri