Moment emoţionant: o fetiţă, refugiată din Odesa, a cântat Love Story pentru gălăţenii care au găzduit-o VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură VIDEO
Captură VIDEO

Gest emoţionant făcut de ofetiţă din Odesa, în semn de mulţumire pentru gălăţenii, care au cazat-o pe ea şi familia ei, după ce au fugit din calea războiului. Micuţa a cântat la pian „Love story”.

Muzica alină întotdeauna sufletele. Anna, o fetiţă din Odesa, care a fugit din calea războiului, a lăsat un mic semn de mulţumire pentru gălăţeni, înainte să plece din internatul Şcolii Speciale P. P. Neveanu, unde a fost cazată alături de familie timp de câteva zile. Ea a cântat la pian „Love Story”, iar melodia a dedicat-o oamenilor care au avut grijă de ea şi familia ei. 

Complexul unde a fost cazată fetiţa aparţine Consiliului Judeţean Galaţi, iar cheltuiilele cu cazarea şi masa refugiaţilor sunt suportate de instituţie. 

Un al mesaj emoţinant a fost scris, zilele trecute, de un copil din Galaţi. El a însoţit o cutie de donaţii pentru ucrainenii care şi-au abandonat casele, fugind din calea războiului. 

„Din puţinul meu, vreau să vă fac o bucurie şi vouă! Totul va fi bine! Cu drag, Gabriel! Pace!!!”, a scris Gabriel.

Mesajul a fost găsit printre sutele de cutii cu donaţii făcute de gălăţeni, de către voluntarii Asociaţiei pentru Salvare, Recuperare şi Ajutor Umanitar Galaţi – SRAU.

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Galaţi au intrat 3.150 cetăţeni ucrainieni.

Vă reamintim faptul că la nivelul judeţului Galaţi a fost constituit un grup de lucru, cu program 24/24, care va funcţiona la nivelul Prefecturii. Toţi cei care vor să ofere sprijin pentru cetăţenii veniţi din Ucraina (masă, cazare, alimente de bază, transport etc.) pot suna la numerele de telefon: 0236/460.055 sau 0790.288.000, sau pot trimite un mail pe adresa umanitar@prefecturagalati.ro.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Război în Ucraina. Tancurile ruseşti au intrat în capitală. Ruşii îl caută să-l elimine pe preşedintele Zelenski VIDEO

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte între forţele armate ruse şi cele ucrainene în centrul Kievului. Zelenski: 137 de morţi, inclusiv civili, 316 răniţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite