FOTO Percheziţii la persoane suspectate de evaziune fiscală. Poliţiştii au pus sub sechestru 12 utilaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe percheziţii au fost efectuate de poliţiştii gălăţeni la domiciliile administratorilor, sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea şi comercializarea agregatelor minerale, precum şi comercializarea produselor agro-alimentare.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cu sprijinul inspectorilor antifraudă şi a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, au efectuat  astăzi, 15 decembrie, 6 percheziţii domiciliare în judeţul Galaţi.

Percheziţiile s-au desfăşurat în dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Astfel, s-a constatat că la punctele de lucru ale unei societăţi cu domeniul de activitate exploatarea agregatelor minerale, nu existau documente care să justifice activitatea desfăşurată. Au fost indisponibilizaţi 30.000 de metri cubi de  agregate minerale şi 12 utilaje, cu care societatea îşi desfăşura activitatea.

De asemenea, la sediul şi la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, ce are ca obiect de activitate comercializarea produselor agro-alimentare, au fost identificate în urma percheziţiilor produse de panificaţie, pentru care  societatea nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În ambele cazuri, percheziţiile au vizat ridicarea de documente financiar-contabile, în baza cărora urmează a se stabili prejudiciul creat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite