Fată violată în toaleta unui mall la Galați. Agresorul este fostul ei prieten. Ambii sunt minori

0
0

O minoră de 15 ani din Galaţi a fost violată miercuri, 30 noiembrie, în toaleta unui mall de fostul ei prieten cu doi ani mai mare. El a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști.

Fata de 15 ani a fost agresată sexual de fostul ei prieten FOTO arhivă Adevărul
Fata de 15 ani a fost agresată sexual de fostul ei prieten FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii gălățeni au fost sesizați printr-un apel la 112, pe 30 noiembrie, la ora 19,12, cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, o persoană are nevoie de ajutor.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19,00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forţat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Cel care a comis fapta nu a mai fost găsit la faţa locului, însă poliţiştii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr cu vârsta de 17 ani.

A fost efectuată cercetarea la faţa locului, iar după examinarea medico-legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta.

'„A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării măsurilor legale ce se impun'', au adăugat reprezentanții IPJ Galați.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri