Explicaţia halucinantă a unui bărbat care a furat borduri şi bile ornamentale din piatră de pe un şantier VIDEO

0
0
Borduri şi bile din piatră furate de pe un şantier din Galaţi, sursa: Poliţia Locală
Borduri şi bile din piatră furate de pe un şantier din Galaţi, sursa: Poliţia Locală

Un bărbat de 52 de ani a furat borduri, dale şi bile ornamentale din piatră de pe un şantier din oraşul Galaţi. El a fost prins de poliţişti cărora le-a spus că materialele furate erau pe stradă şi fuseseră lovite de maşini. Ba chiar, pe unele din ele intenţiona să le aducă înapoi.

Individul a luat dalele, bordurile şi bilele ornamentale de pe o stradă aflată în reabilitare şi le-a urcat în maşina personală. El a fost văzut de poliţiştii locali care patrulau pe o stradă modernizată de Primăria Galaţi. 

„În timpul acţiunilor de patrulare, poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 4 l-au depistat în dreptul unui bloc de pe strada Nicolae Deleanu, pe numitul M.I., în vârstă de 52 ani, din Galaţi. Persoana în cauză transporta în autoturismul proprietate personală, trei bile ornamentale din piatră, patru bare din cornier de diferite dimensiuni, şase ţevi metalice, un profil pătrat metalic, şapte dale dreptunghiulare şi 19 borduri din piatră. Din primele declaraţii, autorul faptei susţine că a luat materialele, de pe stradă”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale Galaţi.

Bărbatul le-a explicat poliţiştilor că a găsit obiectele pe stradă şi le-a luat deoarece fuseseră lovite de maşini. Mai mult, pe unele dintre ele intenţiona să le aducă înapoi.

„Am luat câteva…de pe stradă. Nu e din inox, e ţeavă zincată.  Bilele au fost lovită de maşină şi date de o parte. Bilele nu le luam, mâine dimineaţă le duceam înapoi”, le-a spus bărbatul poliţiştilor.

Bărbatul a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a fi anchetat, iar bunurile au fost lăsate în custodia unei societăţi comerciale, care se ocupă de reabilitarea străzii 1 Decembrie 1918.

   

Vă recomandăm şi: 

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Primul incident la noul aquaparc de pe malul Dunării. Doi bărbaţi, aflaţi pe tobogan, au ajuns la spital

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite