Elevă de 8 ani, lovită de o mașină în județul Galați. Copila a trecut strada prin loc nepermis

0
Publicat:

O fată de opt ani, din județul Galați, a fost accidentată de o mașină, deoarece a trecut strada prin loc nepermis. Copila a fost transportată la spital.

Copila a fost transportată la spital FOTO:Arhivă
Copila a fost transportată la spital FOTO:Arhivă

Potrivit Poliției Galați, accidentul a avut loc joi, 23 noiembrie 2023, la ora 12:34. Inspectoratul de Poliție Galați a fost sesizat la 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Barcea, din județul Galați, a avut loc un accident rutier. Un șofer de 50 de ani a accidentat o fată de opt ani, care a trecut strada prin loc nepermis. 

„S-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta 50 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare către municipiul Galați, a surprins și accidentat o fetiță, cu vârsta de 8 ani, din localitatea Umbrărești, care se angajase în traversarea arterei rutiere pe prin loc nepermis. Victima a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”, a precizat IPJ Galați.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ. În cauză va fi întocmit un „dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”.

Adolescentă de 14 ani, lovită pe zebră

Tot în Galați, o fată de 14 ani a ajuns la spital, fiind accidentată de o mașină pe trecerea de pietoni.

Potrivit Poliției, un bărbat de 65 de ani, în timp ce conducea un autoturism a surprins și accidentat-o pe o fată de 14 ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, aflat în zona respectivă.

„Victima a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ”, a transmis IPJ. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite