Dorin Adrian Coteţ este noul director al Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva minute, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului s-a încheiat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi. Singurul candidat înscris în cursă a trecut cu bine de proba interviului. Postul de director adjunct va fi ocupat de Igor Bejan.

Proba scrisă, constând în teste grilă, a avut loc săptămâna trecută, pe 12 iunie. Pentru funcţia de director erau depuse trei dosare, dar în sala de concurs a intrat doar Dorin Adrian Coteţ. Cristi Dumitru a renunţat pe ultima sută de metri în favoarea unui proiect în domeniul privat, iar Igor Bejan (cel despre care se spunea că este sprijinit de PSD) a candidat pentru funcţia de director adjunct. Ambii concurenţi au primit în jur de 70 de puncte la testări.

Astăzi, Dorin Coteţ şi Igor Bejan au fost convocaţi la interviuri, primul pentru postul de director, cel de-al doilea pentru director adjunct. „Eu zic că totul a fost bine, nu văd de ce nu aş trece de acest interviu”, ne-a declarat la ieşirea de la această probă Dorin Coteţ.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite