Bătrân lovit în plin de o maşină. A traversat strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 73 de ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce un şofer de 22 de ani s-a trezit cu pietonul în faţa maşinii pe care o conducea şi nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Pe 11 ianuarie, secţia 2 Poliţie Rurală Smârdan a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.J. 255, care s-a soldat cu rănirea unui pieton.

”La faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 22 ani, din comuna Lieşti, a condus o autoutilitară în comuna Izvoarele, circulând dinspre D.N. 26 către D.J. 251 şi, ajungând la o intersecţie, a surprins şi accidentat un bărbat de 73 ani, din comuna Slobozia Conachi, care traversa strada prin loc nepermis”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victima a fost condusă la spital, rămânând internată pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite