Bătrân din Galaţi, dispărut după ce a fost lăsat să plece din spital singur, luni seară. Familia îl caută cu disperare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul se numeşte Neagu Balaban şi are 90 de ani. El a ajuns la spital cu o ambulanţă, a fost tratat, iar ora 21,45 a fost lăsat să plece acasă, deşi fusese sedat, se deplasa cu dificultate şi nu-l însoţea nimeni. El s-a rătăcit şi şi-a sunat confuz familia, însă nu a putut da relaţii unde se află înainte de a i se descărca bateria la telefon.

Un nou caz de persoană dispărută după ce a fost lăsată să plece din spital în toiul nopţii, fără a exista garanţia că pacientul are cum să ajungă acasă în siguranţă.

Incidentul s-a petrecut la Galaţi, luni seară, în zona cartierului Micro 19. Nonagenarul Neagu Balaban (fost în urmă cu câteva decenii membru al conducerii Corpului Experţilor şi Contabililor din Galaţi) a dispărut în jurul orei 21.45, după ce fusese adus cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul acuza probleme cardiace (suferă de mai multe afecţiuni) şi, după ce a primit îngrijiri, a fost lăsat să plece acasă. La scurt timp, dată fiind ora înaintată, dar şi faptul că a fost sedat, el s-a rătăcit într-o zonă în care iluminatul public funcţionează foarte prost.

A reuşit să-ţi sune familia de pe telefonul mobil, însă nu a putut preciza unde se află. Ulterior nu a mai răspuns la telefon, cel mai probabil pentru că acesta i s-a descărcat

Familia a sesizat dispariţia la Secţia 3 Poliţie. Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112 sau anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie. Rudele sale pot fi contactate la telefon 0741.179.405.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite