VIDEO Ce au păţit scandalagiii care i-au ameninţat cu moartea pe poliţişti şi i-au atacat cu toporul în seara de Înviere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: www.newsbucovina.ro
FOTO: www.newsbucovina.ro

Şoferul beat care a provocat un scandal imens în seara de Înviere, la Zahareşti, în judeţul Suceava, a fost internat în spital, după ce a fost împuşcat în gambă de către poliţişti, iar fiul său a fost reţinut pentru ultraj. Cei doi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Scandalul s-a iscat în seara de Înviere, în satul Zahareşti, din comuna Stroieşti a judeţului Suceava, după ce un şofer beat, care circula pe DN 17, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor rutieri şi a fugit spre casă. Oamenii legii l-au urmărit, însă şoferul s-a baricadat în curtea casei. Bărbatul şi fiul său, aflat în locuinţă, i-au ameninţat cu moartea pe poliţişti şi au au aruncat în ei cu topoare, ciocane şi bucăţi de fier din curte.

Poliţiştii rutieri au cerut ajutorul colegilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care au fost nevoiţi să folosească armele din dotare pentru a-i calma pe cei doi agresori. Şoferul a fost împuşcat în gambă, iar fiul acestuia a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cei doi atacatori sunt cercetaţi pentru ultraj.

Intervenţia mascaţilor a fost filmată de un lider de sindicat al poliţiştilor, ciminalistul Bogdan Bănică. El a postat imaginile pe internet, însoţite de un mesaj adresat ministrului de Interne Carmen Dan. "Şi în timp ce doamna ministru nu înţelege de ce ne sunt necesare acele camere video-personale (bodycam), suntem nevoiţi, iată, să ne protejăm în faţa instanţei cu mijloace proprii de înregistrare. Halal! Felicitări colegilor pentru modul exemplar de intervenţie!", a scris Bogdan Bănică. 

Te-ar putea interesa şi:

Ameninţarea terifiantă a unui huligan: „Am mai băgat cuţitul în poliţişti. O f** pe nevastă-ta“. Cum a scăpat de puşcărie

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite