Apel pe Facebook pentru Toto, un cățel ai cărui stăpâni au murit: „Poliția a pus sigiliu pe ușă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toto este un cățel care a rămas singur într-un apartament din Galați, după ce ambii stăpâni i-au murit. Acum este sigur, debusolat și trist, cazul fiind făcut public de reprezentanții asociației pentru protecția animalelor Ajutați-l pe Lăbuș.

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții Help Lăbuș (Ajurați-l pe Lăbuș) au publicat un filmuleț cu Toto, un cățel care până de curând a avut o familie.

Din păcate, ambii stăpâni au decedat, iar Toto a rămas singur într-un apartament din Galați. Cei de la Help Lăbuș fac un apel către iubitorii de animale să-I adopte pe Toto.

„Situație dramatică pentru Toto. Stăpâna lui a murit acum o zi, două, vecinii au descoperit ca femeia nu a mai ieșit din casă și si-au dat seama că ceva nu este în regulă. Femeia femeia murise; soțul acesteia a murit cu două luni în urmă. Poliția criminalistică a pus sigiliu pe ușă și, mâine, pana la ora 12:00 trebuie să luăm cățelul. Despre el știm doar că este un cățel prietenos. Poate ajută cineva cu preluarea lui până îi găsim o familie definitivă sau poate îl adoptă cineva, bietul de el este debusolat că a rămas fără ambii părinți. Încă nu se știe dacă familia are aparținători. Vă rugăm să-l ajutați pe Toto!”, a scris Corina Grigore, administratorul Asociației Ajutați-l pe Lăbuș, pe Facebook.

Postarea a fost distribuită de zeci de oameni, emoționați, de povestea lui Toto. 

Happy end pentru Băiatu' și Bobiță

Băiatu' si Bobiță trăiau pe stradă, alături de Gheorghe. Bărbatul a fost dus într-un centru de adăpost al Primăriei, iar cățeii au rămas singuri, în frig, pe străzi. De sărbători, cei doi căței au primit cele mai de preț cadouri: libertatea, dragostea si siguranță oferite de noile familii. Ei au fost adoptați de o familie din Germania.

„Început nou pentru Băiatu' si Bobiță. Sunt cei doi căței cu care Gheorghe își trăia viața tristă pe străzi. Se întâmpla în iarnă, în februarie, atunci când Gheorghe a ajuns într-un adăpost al Primăriei, iar Bobița și Băiatu' nu puteau rămâne pe stradă, în ger, așa că i-am preluat la Ajutați-l pe Lăbuș. Le-am promis că vor cunoaște dragostea adevărată a unui cămin și am reușit să ne ținem de cuvânt. De curând, au fost adoptați de o familie din Germania, unde duc viața mult visată. În sfârșit, au parte de libertatea și căldura unui cămin”, spune Corina Grigore, administrator al Asociației pentru Protecția Animalelor „Ajutați-l pe Lăbuș” Galați.  

Îngerul animalelor fără stăpân

De aproape 20 de ani, Corina Grigore salvează şi îngrijeşte animale abandonate, accidentate sau cu handicap, cărora nimeni nu le-ar fi acordat nicio şansă. În adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, de la marginea Galaţiului, peste 1.200 de animale sunt ajutate să aibă o viaţă mai bună.

Corina Grigore a salvat mii de animale FOTO: C. Mazilu
Corina Grigore a salvat mii de animale FOTO: C. Mazilu
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite