Adolescent arestat la domiciliu, găsit pe stradă de polițiști. Este suspectat de tâlhărie

0
Publicat:

Un băiat de 17 ani din Galați a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de evadare. El a ignorat arestul la domiciliu impus de instanță și a plecat la plimbare prin oraș.

Adolescentul a fost reținut de polițiști FOTO arhivă Adevărul
Adolescentul a fost reținut de polițiști FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii Compartimentului Proximitate al Secției 4 Poliție Galați, au depistat pe 8 septembrie 2022, în jurul orei 11,30, în zona unui bloc, situat pe strada Aviator Mircea Zorileanu, un adolescent în vârstă de 17 ani, din Galați, care se afla sub măsura arestului la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și care se sustrăgea acestei măsuri.

„Adolescentul a fost condus la sediul unității de poliție, unde a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de evadare, iar după probatoriul administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați, iar în cursul zilei de vineri, 9 septembrie, va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de luare a unei măsuri prevdentive.

Trebuia să fie în arest la domiciliu, dar a fost prins furând alcool într-un supermarket

Un alt gălățean care ar fiu trebuit să fie în arest la domiciliu a ignorat măsura și s-a dat apoi singur de gol. 

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi telefonic la 13 aprilie cu privire la faptul că un bărbat, posibil în stare de ebrietate, face scandal în incinta unui supermarket, de pe bulevardul George Coşbuc, din municipiul Galaţi.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 40 de ani, în urma verificărilor constatând că acesta figurează ca fiind arestat la domiciliu. S-a stabilit de asemenea că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, ar fi sustras din magazin o sticlă cu băutură alcoolică, intrând în conflict cu personalul de pază”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru evadare şi furt, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite