Accident grav în Galaţi. O maşină a pătruns pe trotuar şi a lovit trei oameni. Victimele au ajuns la spital VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Accident grav în oraşul Galaţi. O maşină a intrat pe trotuar şi a lovit trei persoane. Cele trei victime au primit îngrijiri medicale, iar două dintre ele au fost transportate la spital.

Din primele informaţii, se pare că şoferul maşinii a încercat să evite o autoutilitară, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a lovit trei oameni.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje medicale, poliţişti şi pompieri. Două femei, de 47 şi 63 de ani şi un bărbat, în vârstă de 53 de ani, au fost răniţi/

Cele trei victime au contuzii şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite.

„Au fost trei victime. O femeie şi un bărbat cu contuzii care au fost transportaţi la spital. A treia victimă, o femeie de la chioşcul de ziare, a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri la faţa locului”, spune Mihai Polinschi, directorul medical de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.  

Şoferul va fi testat cu etilotestul şi va fi audiat de poliţişti. 

Comunicat IPJ Galaţi 

Accident rutier, astăzi, in jurul orei 09.00, pe strada Traian Vuia. Au fost implicate două autoturisme şi au fost rănite uşor trei pietoni.  Unul dintre conducătorii auto implicaţi a părăsit locul faptei şi a fost ulterior identificat in persoana unui bărbat, de 48 de ani, din municipiul Galaţi. Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii accidentului. Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”.

Vă recomandăm: 

Accident groaznic în judeţul Galaţi. Patru oameni au murit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un tir

 

Taximetrist căutat de Poliţie după ce a bătut doi tineri care se plimbau cu o trotinetă. Unul dintre ei a ajuns la spital

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite