Taximetrist căutat de Poliţie după ce a bătut doi tineri care se plimbau cu o trotinetă. Unul dintre ei a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Adevărul
sursa: Adevărul

Doi tineri care se plimbau cu o trotinetă electrică în parcarea mall-ului din oraşul Galaţi au fost bătuţi de un taximetrist. Unul dintre tineri a fost rănit şi a ajuns la spital cu o ambulanţă.

Potrivit IPJ Galaţi, agresiunea s-a produs, luni, în parcarea unui complex comercial din Galaţi.

În urma unei şicanări în trafic, s-a iscat un conflict între un taximetrist şi doi tineri de 21 de ani şi de 26 de ani, care se aflau pe o trotinetă electrică. 

Taximetristul a coborât şi i-a lovit pe cei doi. Ulterior, agresorul a dispărut de la locul faptei. Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

„Probabil a fost o şicanare în trafic. Bărbatul din taxi l-a lovit pe tânărul de 26 de ani şi apoi pe cel de 21 de ani care a sărit să-şi ajute prietenul. Şoferul a fost identificat, dar nu a fost găsit. Va fi audiat după ce va fi găsit. În acest caz s-a deschis dosar penal  pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, au explicat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Unul dintre cei doi tineri a fost rănit şi transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite