Accident bizar la Galați. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de mai multe ori de tractorul pe care îl conducea VIDEO

0
Publicat:

Evenimentul rutier a avut loc pe o stradă din comuna gălățeană Cudalbi. Un bărbat care conducea un tractor a scăpat vehiculul de sub control, iar acesta a început să se învârtă în cerc. Când a încercat să îl redreseze, a fost călcat de tractor de mai multe ori și ulterior a decedat.

Gălățeanul a fost călcat de mai multe ori de tractorul scăpat de sub control FOTO arhivă Adevărul
Gălățeanul a fost călcat de mai multe ori de tractorul scăpat de sub control FOTO arhivă Adevărul

Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic pe 30 martie, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Cudalbi, județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, domiciliat în comuna Cudalbi, în timp ce conducea un tractor agricol fără cabină, pe raza localității de domiciliu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi căzut în șanțul de scurgere a apei pluviale din partea dreaptă a sensului său de mers.

„Utilajul agricol a început să se învârte în cerc pe carosabil, iar la scurt când bărbatul care îl conducea ar fi încercat să ajungă la tractor, cel mai probabil cu intenția de a-l redresa, ar fi fost surprins și accidentat grav”, a precizat agentul șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul.

De asemenea, tot din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar tractorul agricol nu era înmatriculat.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite