A ignorat obligaţia de a rămâne în carantină şi a ales să se plimbe cu maşina prin oraş, deşi nu avea permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 22 de ani, care revenise în ţară din Belgia, este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, după ce poliţiştii l-au depistat în trafic, în urma unui control de rutină.

Marţi, 26 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Anghel Saligny, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galaţi.

”Întrucât acesta nu a putut prezenta  permisul de conducere, poliţiştii l-au verificat în bazele de date, constatând că nu figurează ca deţinător al unui astfel de document. Mai mult, s-a stabilit că tânărul, care revenise în ţară din Belgia, ar fi trebuit să se afle în carantină, la domiciliu, începând cu data de 24.01.2021”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tânărului pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi, totodată, l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Un tânăr de 28 de ani a murit fără vină într-un accident de circulaţie provocat de un şofer băut

UPDATE Accident cu patru victime, printre care şi doi copii, pe DN 7 / E 81

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite