Romeo Valentin Muscă a câştigat concursul pentru funcţia de director al Muzeului Vrancei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Muscă FOTO: Ştefan Borcea
Valentin Muscă FOTO: Ştefan Borcea

Acesta a obţinut 100 de puncte la analiza proiectului de management şi 99 de puncte la interviul pe care l-a susţinut miercuri, 24 februarie.

Publicistul Romeo Valentin Muscă va fi noul director al Muzeului Vrancei, în urma concursului organizat de Consiliul Judeţean Vrancea. El a fost singurul candidat pentru acest post şi a obţinut 100 de puncte la proiectul de management, iar la interviu 99 de puncte, fiind declarat admis.

Potrivit legii, se aşteaptă trecerea termenului de contestaţii, apoi noul director poate fi numit în funcţia executivă de la Muzeul Vrancei.

Născut în anul 1967, Valentin Muscă este din anul 2010 director al Casei de Cultură Odobeşti. A studiat Teologia la Bucureşti (1989-1993), Fribourg (1994-2000) şi Geneva (2001-2004).

Din 2004 desfăşoară proiecte de cercetare şi promovare a patrimoniului istorico-religios din Vrancea („Biserici mutilate”, „Catedralele Vrancei”, „Vrancea isihastă)", finalizate cu publicarea mai multor volume.

Vă mai recomandăm:

Vrânceanul Valentin Muscă, cu lacrimi în ochi la lansarea Asociaţiei „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei”: "Sunt în postura de a decide dacă plec din ţară"

Romeo-Valentin Muscă este teologul care a studiat creştinismul celor trei Confesiuni

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite