Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a lăsat sediul PSD fără pază. „Nu este corect faţă de vrânceni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea de pe strada Republicii care este folosită ca sediu PSD de cel puţin 25 de ani se află în proprietatea Consiliului Judeţean.

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, a decis să lase fără pază plătită din bani publici imobilul în care funcţionează sediul PSD.

De altfel, Consiliul Judeţean Vrancea are de recuperat peste 250.000 de lei de la şase foşti şi actuali parlamentari PSD care au beneficiat de servicii de pază la birourile parlamentare, servicii plătite din bani publici.

"Începând de astăzi, clădirea PSD nu va mai avea pază. Nu accept şi nu concep ca o clădire a Consiliului Judeţean Vrancea, dată sub formă legală prin concesiune, dar nu accept să plătim noi pază pentru astfel de activităţi politice. Nu cred că e corect faţă de cetăţeni şi vrânceni care plătesc taxe şi impozite. Paza se mută la sediul fostei prefecturi, un obiectiv important care trebuie păzit. Mai mult decât atât, sunt procese pe rol, unele câştigate pentru a recupera taxa de pază pe care cabinetele parlamentarilor le au de dat Consiliului Judeţean Vrancea", a spus Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vă mai recomandăm:

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost reţinut

Şase deputaţi şi senatori PSD de Vrancea au beneficiat de pază plătită din bani publici la birourile parlamentare. Suma uriaşă pe care trebuie să o restituie

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite